Ljud, ljus, bild och övervakning.

Läs om affärsområdet här nedan eller…
Gå direkt till ELAN DIGITAL:s hemsida!

Multiroom – ljud, ljus & bild.
ELAN DIGITAL projekterar och installerar produkter och system inom custom installation – designade ljud- och bildprodukter som integreras i omgivningen, hemmabiosystem, multiroom-system, hemautomation och styrsystem. Komplett teknik för både privata och offentliga miljöer. Läs mer på www.elandigital.se

I alla sammanhang där det behövs ljud, ljus och bild. Vi antar alla utmaningar. Vår kunskap, ambition och kreativitet har inga begränsningar.

Våra uppdragsgivare finns inom alla branscher. Hotell, konferensanläggningar, SPA och rekreation, affärscentrum, andra offentliga miljöer samt privata hemmaanläggningar i både stort och smått.

Inga krångliga manualer.
Vi menar att utrustningen i alla lägen skall vara enkelt att sköta. Vare sig det handlar om; avancerade ljus- och ljudsysytem, projiceringsdukar och mörkläggningar som skall upp och ner, värme, ventilation, dörrar som skall stängas och öppnas, larm som skall på eller av etc. Allt skall kunna hanteras med endast ett par enkla knapptryckningar från ett enda ställe.
Inga krångliga manualer – vi lovar, det är så ELAN DIGITAL jobbar med ljud, ljus och bild!

Vi lägger ner mycket kraft på att kunna erbjuda smarta lösningar med högsta kvalitet. För oss räcker det inte med att du är nöjd – du måste förbli nöjd! Vi ställer höga krav på våra leverantörer och samarbetspartners och därför skall du som kund ställa höga krav på oss. Det är precis så vi vill ha det!

ELAN DIGITAL ställer alltid upp för gratis konsultation.
Låt oss boka tid för att på plats inventera behov och förutsättningar. Möjligheterna är obegränsade och vid ett besök kan vi ganska snabbt göra en första uppskattning för att anpassa önskemålen till rätt pris- och kvalitetsnivå.

Det är inga problem att vara lite bekväm.
Vare sig du väljer ett mindre system, ett stort eller t.o.m. ett gigantiskt system så fixar ELAN DIGITAL det.
Du vill sömlöst kombinera musik, TV och telefon-baserade funktioner som intercom och personsökning för att skapa en hela-huset-underhållning. Du vill enkelt kunna röra dig från rum till rum men samtidigt kontrollera och komma åt centralt belägen audio- och videoutrustning.
Du vill ha multi-room audio/video och hemautomationsystem integrerat med säkerhet, klimat, belysning etc. Du vill kunna kontrollera det hela genom ett enkelt, intuitivt gränssnitt på valfri enhet: fjärrkontroll, pekplatta, infälld pekskärm, iPhone, iPad eller PC, var som helst i hemmet eller var som helst i världen.
Så vill du ha det… eller hur? Lugn, ELAN DIGITAL förstår dig precis och vi både kan och vill hjälpa dig!

ELAN DIGITAL ljud, ljus, bild – hela tekniken med endast en eller ett par knapptryckningar!

Klicka dig vidare i bildgalleriet nedan.
Här är bl a bilder från Ystad Saltsjöbad där ELAN DIGITAL levererat och installerat all teknik.